TORSKEPANNE!

En enkel og god fiskerett som falt i smak hjemme hos oss!

 

800 g torskefilet, uten skinn og bein
1 ts salt

1 stk purre/vårløk

1 stk paprika, rød

2 ss rapsolje

2 dl matfløte

1 terning fiskebuljong

2 dl kokosmelk

1 ss red curry paste

Slik gjør du:

Skjær torsken i serveringsstykker og dryss over salt

Skjær purre og paprika i biter, og surr i rapsolje til purren er myk

Ha i matfløte, smuldre fiskebuljongterning over, rør forsiktig og kok opp

Rør inn kokosmelk og curry paste, og kok opp

Ha torskestykkene i panna, legg på lokk og la trekke til fisken er ferdig, ca. 5 minutter

Server med ris

Reklame

About elisabethsbesteoppskrifter

Mitt navn er Elisabeth og jeg er en 4-barnsmor fra Trøgstad. Jeg er ingen kokk, men trives på kjøkkenet der jeg kan koble ut hverdagsstresset litt. Liker godt og prøve ut nye oppskrifter jeg finner (f.eks Trines matblogg, Det søte liv, Passion 4 baking, Fru Timian, Matprat, Krem.no og mange andre nettsteder/blogger). Lager ofte mine egne varianter også lager jeg også mine egne oppskrifter. Her på bloggen vil jeg legge ut alt mulig fra dagens middag, gjærbakst, kaker, desserter og alt annet som jeg syns smaker godt og er verdt å dele:) Jeg er veldig opptatt av at oppskriftene og fremgangsmåtene blir forenklet og at alle kan mestre det! Noen ganger er det helt enkle ting som går raskt i en hektisk hverdag mens andre ganger kan det være mer avansert. Kanskje barna er med å lager noe... Håper det er noe som frister!

Posted on juli 28, 2015, in Fiskemiddag. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.

  1. Denne har jeg laget i dag, både Mathias og jeg syns det var kjempegodt 😊

    Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: