BROKKOLI OG BLOMKÅLGRATENG!
Fort gjort i en hektisk hverdag:)
3 dl Helmelk
1 stk Brokkoli
1 stk Blomkål
1 stk Vårløk
1 klype Pepper
1 boks Bogskinke (325g) eller annen skinke du har
1 toppa ts Maizena
Slik gjør du:
–Sett stekeovnen på 225°C
–Kok opp ca. 1,5 liter vann med 1 ss salt
–Del brokkoli og blomkål i grove buketter, skrell stilken og kutt den også i små terninger
–Kok brokkoli og blomkål i ca 1 minutt
–Sil av alt vannet og ha brokkolien i en ildfast form (pass på at alt vannet er borte)
–Rør inn maizenna i melken og kok opp sammen med skinkeost, finhakket purre og strimlet skinke
–Smak til med pepper
–Hell blandingen over brokkolien og blomkålen og ha på revet ost
–Stek midt i ovnen til den er gyllen, ca. 10-15 minutter
Posted on juli 30, 2015, in Middag. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.
Legg igjen en kommentar
Comments 0