BROKKOLI OG BLOMKÅLGRATENG!

Fort gjort i en hektisk hverdag:)

 
175 g Skinkeost (1 tube)

3 dl Helmelk

1 stk Brokkoli

1 stk Blomkål

1 stk Vårløk

1 klype Pepper

1 boks Bogskinke (325g) eller annen skinke du har

1 toppa ts Maizena

Slik gjør du:

Sett stekeovnen på 225°C

Kok opp ca. 1,5 liter vann med 1 ss salt

Del brokkoli og blomkål i grove buketter, skrell stilken og kutt den også i små terninger

Kok brokkoli og blomkål i ca 1 minutt

Sil av alt vannet og ha brokkolien i en ildfast form (pass på at alt vannet er borte)

Rør inn maizenna i melken og kok opp sammen med skinkeost, finhakket purre og strimlet skinke

Smak til med pepper

Hell blandingen over brokkolien og blomkålen og ha på revet ost

Stek midt i ovnen til den er gyllen, ca. 10-15 minutter

Reklame

About elisabethsbesteoppskrifter

Mitt navn er Elisabeth og jeg er en 4-barnsmor fra Trøgstad. Jeg er ingen kokk, men trives på kjøkkenet der jeg kan koble ut hverdagsstresset litt. Liker godt og prøve ut nye oppskrifter jeg finner (f.eks Trines matblogg, Det søte liv, Passion 4 baking, Fru Timian, Matprat, Krem.no og mange andre nettsteder/blogger). Lager ofte mine egne varianter også lager jeg også mine egne oppskrifter. Her på bloggen vil jeg legge ut alt mulig fra dagens middag, gjærbakst, kaker, desserter og alt annet som jeg syns smaker godt og er verdt å dele:) Jeg er veldig opptatt av at oppskriftene og fremgangsmåtene blir forenklet og at alle kan mestre det! Noen ganger er det helt enkle ting som går raskt i en hektisk hverdag mens andre ganger kan det være mer avansert. Kanskje barna er med å lager noe... Håper det er noe som frister!

Posted on juli 30, 2015, in Middag. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: