KYLLINGPANNE MED GRØNNSAKER!
Sunt og godt:)
1/2 ts Salt
Pepper
1 ss Olje
1 pk Eggnudler(250g)
1 Løk
1 Gulrot
1 Rød chili
2 fedd Hvitløk
300 g frosne Aspargesbønner
1 ss Olje
1 Egg
1 Tomat
Lime/Sitron
Slik gjør du:
–Krydre kyllingen med salt og pepper og stek den raskt i olje
–Sett til siden
–Kok nudlene som anvist på pakken
–Skjær løk og gulrot i strimler og finhakk chili og hvitløk
–Ha i olje i en ordentlig varm panne og wok først de frosne aspargesbønnene i ca 1 min
–Hell av evt væske før du har i løk, gulrot, chili og hvitløk
–Rørestek grønnsakene ett par minutter på sterk varme
–Visp sammen egget og vend det inn i grønnsakene
–Når egget har satt seg, blandes de ferdigkokte nudlene, stekt kylling og hakket tomat inn
–Smak til med litt presset lime eller sitron
(Evt mer salt og pepper)
Posted on juli 30, 2015, in Middag. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.
Legg igjen en kommentar
Comments 0