ENKEL OG GOD PIZZADEIG! (Stor langpanne)
Pizza er alltid godt, spesielt i helgen! Lag gjerne en deig og del i to små, på hvert sitt brett. Kanskje en med et fyll som barna bestemmer og en til de voksne;)
7 dl Hvetemel
3 dl lunkent Vann
50 g Gjær
1/2 ts salt
2 ss smeltet Smør
Slik gjør du:
–Lag som vanlig gjærdeig. Det våte i det tørre
–Hev under plast til ca dobbel størrelse
–Stek på 220 grader, midt i ovnen i ca 20-25 min
Forslag på fyll:
–En god pizzasaus
–Sjampinjonger i tynne skiver
–Vårløk
–Paprika
–Valgfri spekeskinke som man liker godt (jeg bruker alltid Strandaskinke)
–Mozzarella ost (jeg bruker ferdig revet) eller annet ost du liker. Eller hva med begge deler?!:)
# Ta først på pizzasaus, så masse ost også ønsket fyll oppå der!
Ha gjerne på litt ruccola før servering:)
Posted on juli 31, 2015, in Gjærbakst, Middag. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.
Legg igjen en kommentar
Comments 0