THAIGRYTE M/ STRIMLET SVINEKJØTT!
Sterk, sunn og god:)
400 g renskåret svinekjøtt i strimler
2 ss olje
1 stk løk i båter
2 båt hakket hvitløk
1⁄2 ss olje
2 ss rød karripasta (Vær forsiktig hvis du ikke er vant med sterk mat)
2 boks lett kokosmelk
1 dl vann
2 stk gulrot i staver
1 pk frisk babymais
1 stk grønn paprika i biter
saft av 1⁄2 stk lime
1 ts sukker
2 ss soyasaus
Ris
Slik gjør du:
-Brun strimler av svinekjøtt i flere omganger i en varm panne med olje. Sett kjøttet til side
-Ha olje i en varm gryte
-Fres løk og hvitløk til det er blankt
-Tilsett karripasta og fres videre i 1-2 minutter
-Rør godt så det ikke svir seg
-Tilsett kokosmelk og vann
-Småkok gryten i 10 minutter
-Kok ris etter anvisning på pakken
-Del babymais i to, og ha den i gryten sammen med gulrot og paprika, småkok i 5 minutter
-Ha kjøttet i gryta, og tilsett saft av lime og sukker
-Smak til med soyasaus
-Server med ris
Posted on januar 28, 2016, in Middag. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.
Legg igjen en kommentar
Comments 0