SUNNE ENERGIBARER!
Disse bør prøves!
85 g nøtter (mandler, hasselnøtter, valnøtter)
85 g tørket frukt (aprikoser, mango, annanas…)
12 stk dadler uten stein (eller ev. skjær ut steinen)
Slik gjør du:
-Legg alle ingrediensene i en blender eller food processor. Bruk fantasien å test ut ulike typer av nøtter og tørket frukt
-Puls blandingen noen ganger for å skille de fra hverandre. Klumper dadlene seg sammen bør de separeres
-Mikse ingrediensene i to minutter, eller til alle ingrediensen er knust og har begynt å forme seg som en ball
-Legg ballen på bakepair eller plastikkfolie før du klemmer den utover med hendene. Platen bør være ca 20×20 centimeter
-Pakk deigen inn iplastikk og la den helst hvile i minimum en time, men la den gjerne ligge over natten før du kutter den opp i 8 store eller 16 små energibarer
-Pakk hver enkelt bar inn i folie eller bakepapir
-Oppbevar energibarene i kjøleskap i 2-3 uker, eller i fryseren i opp til 3 måneder
# Energibarene kan spises direkte ut fra kjøleskapet eller fryseren, de vil da være faste med god tyggemotstand. De kan også oppbevares i romtemperatur, og egner seg perfekt som en liten snack i lunsjboksen
Posted on februar 5, 2016, in Sunt og godt. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.
Legg igjen en kommentar
Comments 0