SUNT BANANBRØD!
Glutenfritt, sukkerfritt og melkefritt! Deilig og saftig brød som passer fint til frokost. Gjerne sammen med litt yoghurt, kesam og bær:)
50 gram gresskarfrø
50 gram kokosmasse (kan byttes ut med mer frø)
3 små bananer
4 egg
Noen dråper vanilje essens (eller 30 gram proteinpulver med vaniljesmak)
1 ts kardemomme
1 ts bakepulver
Slik gjør du:
-Sett ovnen på 175 grader varmluft
-Miks nøtter og frø
-Mal så dette til grovt mel med stavmikser eller blender
-Bland så bananer, egg og vanilje
-Dette kjøres så til en glatt masse med stavmikser eller blender
-Rør sammen det våte og det tørre, tilsett bakepulver og kardemomme
-Hell røren over i en brødform (ha gjerne bakepapir i forma)
-Stekes i 35 minutter
# Du kan tilsette bær og frukt i røren om du vil det!
# Oppbevares i plastboks i kjøleskapet
Posted on april 18, 2016, in Bakst o.l uten gjær, Brød, Glutenfritt. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.
Legg igjen en kommentar
Comments 0