DRØMMERULL!
Denne rullekaken er kjempegod, glutenfri og utrolig enkel og rask og lage:)
3 egg
1 eggehvite
125 g sukker
60 g potetmel
2 ss kakao
1 ts bakepulver
Slik gjør du:
-Pisk egg, eggehvite og sukker til stiv eggedosis
-Mål opp det tørre og sikt i
-Ha bakepapir i en stor flat langpanne og fordel røren jevnt utover
-Stek på midterste rille i 10 min på 200 grader
-Når kaken er ferdig, velv den over på benken, oppå et bakepapir kledt med sukker
-Avkjøl kaken med formen fortsatt liggende over. Det er for at kaken skal bevare fuktigheten
Smørkrem:
1 eggeplomme
100 g margarin/smør
120 g melis
2 ts vaniljesukker (kan bytte ut litt med noen dråper vaniljeessens)
Slik gjør du:
-Miks sammen alle ingrediensene til rullekakefyllet til det blir en jevn krem
-Fordel ønska mengde krem utover den avkjølte kakebunnen, og rull samme
-Rull kaken sammen
-La kaken hvile litt før du skjærer den i tykke skiver
#Denne kjempe gode sjokoladerullekaken, er glutenfri og kan enkelt gjøres melkefri ved å bytte ut smøret med f.eks Soft spesial eller smøremyk rapskokos.
Posted on februar 6, 2017, in Glutenfritt, Kaker. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.
Denne har jeg smakt – KJEMPEGOD!
Nå er jeg i gang med å lage en selv. helt supert når vi har et barnebarn med cøliaki.
Gleder meg, nam.
Hilsen fra Turid
LikerLiker
Så bra! Hvis dere tåler peanøtter, burde dere også smake rask snickersrullekake. Den er veldig veldig god:)
LikerLiker