PINNEBRØD!

  • Enkel og god turmat:)

img_9660

Ca 4 dl hvetemel (ev bytt ut litt med havremel eller annet grovt mel)

1/2 ts salt

2 ts sukker

2 ts bakepulver

5 ss soya/raps olje

Ca1 1/2 dl vann

Slik gjør du:

-Bland sammen det tørre

-Tilsett olje og vann og rør sammen til en glatt, ikke alt for klissete deig

-Ha litt olje rundt deigen og legg i en brødpose (oljen er for at deigen ikke skal sitte fast i posen)

-Snurr deigen rundt pølsepinnen eller rundt en pølse og stek på bålet

About elisabethsbesteoppskrifter

Mitt navn er Elisabeth og jeg er en 4-barnsmor fra Trøgstad. Jeg er ingen kokk, men trives på kjøkkenet der jeg kan koble ut hverdagsstresset litt. Liker godt og prøve ut nye oppskrifter jeg finner (f.eks Trines matblogg, Det søte liv, Passion 4 baking, Fru Timian, Matprat, Krem.no og mange andre nettsteder/blogger). Lager ofte mine egne varianter også lager jeg også mine egne oppskrifter. Her på bloggen vil jeg legge ut alt mulig fra dagens middag, gjærbakst, kaker, desserter og alt annet som jeg syns smaker godt og er verdt å dele:) Jeg er veldig opptatt av at oppskriftene og fremgangsmåtene blir forenklet og at alle kan mestre det! Noen ganger er det helt enkle ting som går raskt i en hektisk hverdag mens andre ganger kan det være mer avansert. Kanskje barna er med å lager noe... Håper det er noe som frister!

Posted on februar 19, 2017, in Bakst o.l uten gjær. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: