KYLLINGSUPPE!
Enkel og veldig god hverdagssuppe:)
3 kyllingfileter
1 rød paprika
1/2 squash
1 løk
2-3 fedd hvitløk
4 dl kyllingkraft (eller vann + buljong)
400 ml kokosmelk (1 boks)
2 ts karri
1-2 vårløk
1 cm ingefærrot
1 gulrot
Slik gjør du:
-Del kyllingen i biter og fres de i litt nøytral olje (solsikke/raps) i en stekepanne
-Strø over 1 ts karri og la det frese med. Sett til side
-Del løk, paprika og squash i terningar, gulerot i strimler og finhakk hvitløk og ingefær
-Fres alle grønsakene i litt olje, i en gryte, til løken er blank
-Hell over kyllingkrafta og kok opp
-La småkoke i 5-10 min, til grønsakene er møre
-Rør inn kokosmelka
-Ha i kyllingen og smak til med mer karri om det trengs
-Ha i vårløk på slutten
# Server med f.eks nanbrød, foccacia, hvitløksbrød eller rundstykker
Posted on august 27, 2017, in Middag, Supper. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.
Legg igjen en kommentar
Comments 0