KÅLSTUING!

Perfekt tilbehør til kjøttkaker eller annen kjøttmiddag;)

img_1953-1

3 ss smør

3 ss hvetemel

1 kålhode

6 dl melk

Litt av kokevannet til kålen

Salt/pepper

2 ts muskatnøtt

Slik gjør du:

– Kok oppkuttet kål i lettsaltet vann

– Kok i noen minutter

– Finn fram en ny kjele, smelt smør og tilsett hvetemel

– Tilsett melken litt og litt. Rør godt mellom hver gang til du får en jevn saus

– Smak til med salt, pepper og muskatnøtt

– Tilsett den kokte kålen oppi sausen

– Ha oppi litt kokekraft fra kålen hvis sausen er tykk

– La stå på lav varme og putre noen minutter mens du gjør klar resten av maten

About elisabethsbesteoppskrifter

Mitt navn er Elisabeth og jeg er en 4-barnsmor fra Trøgstad. Jeg er ingen kokk, men trives på kjøkkenet der jeg kan koble ut hverdagsstresset litt. Liker godt og prøve ut nye oppskrifter jeg finner (f.eks Trines matblogg, Det søte liv, Passion 4 baking, Fru Timian, Matprat, Krem.no og mange andre nettsteder/blogger). Lager ofte mine egne varianter også lager jeg også mine egne oppskrifter. Her på bloggen vil jeg legge ut alt mulig fra dagens middag, gjærbakst, kaker, desserter og alt annet som jeg syns smaker godt og er verdt å dele:) Jeg er veldig opptatt av at oppskriftene og fremgangsmåtene blir forenklet og at alle kan mestre det! Noen ganger er det helt enkle ting som går raskt i en hektisk hverdag mens andre ganger kan det være mer avansert. Kanskje barna er med å lager noe... Håper det er noe som frister!

Posted on oktober 30, 2018, in Tilbehør. Bookmark the permalink. Legg igjen en kommentar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: