Kyllingform!
Enkelt og godt:)
Olivenolje
4 tomater
6 små kyllingfileter
1 løk
2 fedd hvitløk
1/2 chili
1/2 gul paprika
1/2 rød paprika
1/2 brokkoli
2 dl kremfløte
2 dl creme fraiche
Salt/pepper
Revet ost og mozzarella
Slik gjør du:
– Sett ovnen på 200 grader
– Ha litt olivenolje i bunnen på en ildfast form
– Skjær tomater i skiver og legg de utover i formen
– Skjær kyllingfiletene i tykke skiver og brun de litt i smør/olje så de får en fin stekeskorpe, krydre med salt og pepper
– Ha kyllingen over tomatene
– Finhakk løk, hvitløk og chili og ha det i stekepannen med litt olje. La det surre på svak varme i 4-5 minutter til løken er blank og myk. Ha det over kyllingen
– Del paprika i strimler og brokkoli i små buketter og ha det over i formen med det andre
– Bland fløte og creme fraiche og hell det i formen. Ha på litt mer salt og pepper
– Løft gjerne bitene litt opp fra sausen så det ser litt bedre ut når den serveres
– Strø over revet ost (og fersk mozzarella)
– Stek midt i ovnen i 40 min
– Server med kokt ris og en grønn salat
Ps: sausen kan skille seg litt pga tomatene, men det gjør ingen ting:)
Posted on august 27, 2019, in Middag. Bookmark the permalink. 2 kommentarer.
God kveld.
Den kyllingformen skal jeg lage når jentene mine m/kjærester kommer hjem😊
Så flink du er Elisabeth 🥰
Klem Jane🌹
LikerLiker
Tusen takk Jane😘
LikerLiker